Žena, která věděla o pádu Nečase: Další dva muži budou odhaleni a stíháni

09.09.2013 22:43

JINÝMA OČIMA Známá vědma Dagmar Kroužilová z jižních Čech předpověděla zcela jasně vítězství Miloše Zemana, coby prezidenta i pád Nečasovy vlády. Z karet vykládá právníkům, umělcům, soudcům, nebo třeba politikům. Její „věštby“ sedí téměř přesně a někteří jsou šokováni tím, jak se věci podle jejích výkladů ubírají. Ona si za svými výklady jednoznačně stojí! ParlamentníListy.cz se zajímaly, jak to vypadá nyní s kauzou premiéra Petra Nečase a dalšími okolnostmi. A nestačily se divit!

Paní Kroužilová, jak vidíte vy a Vaše karty současnou politickou situaci pro ČR v nejbližší budoucnosti?

Politická situace v našem státě je v současné době skutečně neudržitelná, a co karty ukazují, propadáme se na úplné dno! Což je pro náš stát docela děsivé. Je vidět, že můžeme být rádi, že v čele státu je Miloš Zeman, ať se to někomu líbí nebo ne. Nejsem osobně nijak politicky angažována a je mi v celku jedno, kdo na Hradě sedí, ale jedno je jisté – Zeman je pro ČR osudovým. A opravdu, tak jak i on sám sliboval kdysi, že se vrátí, vrátil se a dějí se věci. Bohužel, on není všemohoucí. Spoustu věcí změnil, i když zdánlivě nezměnitelných. Málokdo si to uvědomuje, a ještě změní. To, že naší vládě se nedá vůbec důvěřovat, je zcela evidentní a snad to pochopili i ti největší „nevěřící Tomášové“…Ve státě mezi lidmi zavládla obrovská nejistota, jaká tu dlouhá desetiletí nebyla. Spousta lidí je naštvaná na vládu, kam to dopracovala, a upřímně, že neví, kudy kam. V únoru letošního roku jsem právě pro ParlamentniListy.cz uvedla, že v červnu padne vláda. A stalo se! Je to situace nevyhnutelná, ke které prostě muselo dojít, abychom se jako země hnuli z místa.

Karty ukazují, že zásluhou prezidenta se začnou dít na naší politické scéně věci, kterými nikdo z nás nepočítá. A politici už vůbec ne…

 

Zklidní se situace, nebo i přes jmenování nového premiéra a vlády budou třenice a snaha o zásadnější změnu?

Co ukazují karty, nevypadá to vůbec optimisticky! Když dojde ke jmenování nového premiéra nebo premiérky, politická scéna se příliš nezklidní. Bude zde jmenován člověk, který má k politice citový vztah, ale jeho znalosti a schopnosti tomuto postu vůbec neodpovídají. Ze dvou třetin tento člověk by na takovém postu jako je premiér neměl vůbec figurovat. Je to člověk vysokoškolsky vzdělaný, ale podle mých karet na to inteligenčně vůbec nemá. Situace bude mít zřejmě velmi zásadní vývoj…

Co si myslíte o vládní kauze. Mohl Petr Nečas nějak chování své podřízené Jany Nagyové ovlivnit?

To, co si dovolila paní Nagyová, je děsivé! Sledovat manželku premiéra a ještě do toho zapojit vojenskou rozvědku? Karty ukazují, že chtěla Nečase znemožnit a ukázat mu, jak nevhodně se oženil. Že to není žena pro něho. Chtěla ho donutit k rozvodu a ukazovala mu stále větší problémy, které by se svou manželkou měl, kdyby s ní zůstal. Nagyová, pokud za tím nebyly jiné postranní úmysly, byla zřejmě ze situace nešťastná a patrně chtěla udělat cokoli, jen aby dosáhla svého. Protože na něj velmi žárlila, chtěla, aby manželství premiéra a jeho ženy rychle skončilo. Sama Nagyová měla zřejmě v úmyslu toho využít a chtěla, aby byli oficiální pár a měla ho pod kontrolou.

Věděl Petr Nečas, co se kolem něj děje?

Ze začátku, alespoň co mi ukazují karty, tak o ničem nevěděl. Až jednou se s Nagyovou nepohodli a ona mu vše oznámila. Pro něj to musel být šok, nesouhlasil s tím, ale pak se s tím zřejmě srovnal a nechtěl zároveň o Nagyovou přijít. Zřejmě v tom viděl vyřešení určité situace a se sledováním ženy nejspíš souhlasil. Bylo by i podivné, kdyby podřízená premiéra nechala sledovat jeho ženu, a on o tom ani za delší dobu nevěděl, anebo s tím pak souhlasil. Byl pod tlakem.

Máte pocit, že Petr Nečas je takové „neviňátko“, nebo si dobře uvědomoval, co se děje, a dělá ze sebe jen politickou oběť?

Petr Nečas rozhodně není žádné neviňátko, i když tak možná na některé působí. Je to člověk, který má vše naplánované od A až do Z. Nedělá nic, co by nemělo smysl. Patří mezi vynikající „herce“. Kdo ho nezná, jak ukazují karty, těžko odhadne, co myslí vážně a co ne. Je to člověk poměrně sebestředný, který myslí hlavně na sebe, na svou kariéru a prospěch. Není to rozhodně nikdo, kdo dělá něco pro druhé. Ostatně je to vidět i na jeho postoji po provalení problému. Už dávno neměl v politice být. Nepouští si nikoho k tělu. Vždy se spoléhal na své vysoké postavení, měl pocit, že je neohrožený, nesestřelitelný, a že není nic, co by ho mohlo ohrozit, co by mu mohlo vzít jeho post. Nakonec jeho arogance, sobectví a zároveň zahleděnost do sebe a paní Nagyové je tím, co ho připravilo o kariéru…

 

Hrozí podle Vás některým dalším vysoce postaveným politikům stíhání. Měli by se něčeho bát?

Ano, to rozhodně hrozí! Kauza kolem Nečase není rozhodně posledním skandálem. Nebudeme na další politické excesy čekat. Co mi ukazují karty, jsou tam nejméně další dva muži, kteří z důvodu „korupce“ budou zhruba do dvou tří měsíců odhaleni a stíháni. Měli by se bát toho, že jim skutečně hrozí vězení. To vyjde na povrch ve velice krátké době a opět to nemusí být poslední skandál. A nejde o věc, která se týká jen jich samotných, opět se ukazuje, že vše se vším souvisí, že je to jistá chobotnice s propletenými chapadly.

Je šance, že po volbách, ať už budou kdykoli, se pro občany ČR něco změní k lepšímu?

Karty ukazují, že předčasné volby na podzim letošního roku na 75 procent budou. Naši poslanci nebudou schopni se mezi sebou domluvit, ani další politici. To zatím moje karty vidí jako největší problém. Není zde vůle hájit zájmy země a občanů, ale jen svoje. Tito lidé se bojí o své kšeftíčky, hypotéky, úvěry, půjčky, o to, že někomu něco naslibovali a chtějí se udržet za každou cenu, to se týká Nečase, Kalouska i některých, kteří skončili za mřížemi. A to může hodně pohnout naší zemí, co se politiky a vztahů týče.

Jak dopadnou volby podle Vás?

Rozhodně zvítězí levice, ale opět to nebude tak jednoduché pro vítěze složit vládu. Rozhodně se do vlády budou cpát lidé, kteří jsou tam nyní a pokusí se udělat cokoli, aby se do ní dostali. Chtějí moc, peníze a pocit, že jsou nenahraditelní. Především lidé, kteří jsou bezpáteřní, kterým není nic cizí, a jsou takzvaně všehoschopní. Je ale na lidech, zda takové lidi pustí do politiky dál.

Co prezident Miloš Zeman, jak vidíte jeho úlohu – zůstane i dále v pozadí, nebo se bude snažit pár věcí nějak ovlivnit, či posunout?

V určitých situacích bude prezident postupovat taktně a určité věci, které uzná za vhodné, bude pomalu posuzovat a pokusí se s nimi něco udělat. Jelikož na rozdíl od některých opravdu rozumí diplomacii, bude činit jisté kroky postupně, ale s určitým odstupem. Pokud bude vědět, že jsou věci, které nemá šanci jakkoli ovlivnit, přenechá je poslancům a senátorům, aby se jednak neztrapnil a jednak, aby sobě ani druhým nepřidělával problémy. Vize Miloše Zemana je na 80 procent velice dobrá.

A co občany naší země čeká v příštím supervolebním roce 2014? Něco dramatického, co se týče politiky, nezaměstnanosti, zvratů?

První polovina příštího roku bude plná nespokojenosti. Dojde k dalšímu zdražování energií, nájmů, služeb…

Čekají nás další skandály, poměrně zásadní. Je zde vidět, že ani odchodem Nečase, ani ničím jiným zatím ke změně v politice stále nedojde. Té špíny a problémů je tolik, že se jen tak nevyřeší a nepominou. Jisté zlepšení by mohlo nastat zhruba od druhé poloviny příštího roku. Velký vliv na to bude mít opět Zeman. I když se to někomu nemusí líbit, ten člověk je opravdu pro tuto zemi osudový! Mnoho věcí může posunout, ovlivnit. Má velký vliv na věci, o kterých si mnoho občanů i obyvatel myslí, že na ně nemá. Je zbytečně podceňován. A to je chyba. Karty ukazují opravdu jeho velkou vnitřní sílu, která je na rozdíl od mnoha dalších stabilní. Má jisté slabiny, má jisté problémy, které jsou ale v porovnání s tím, co se děje, velmi zanedbatelné.

24. 6. 2013 17:14