Želatina !

03.07.2015 13:54

Želatina

 

Existuje velmi jednoduchý, rychlý a levný recept na odstranění bolesti zad, kloubů a nohou a to během jednoho měsíce pravidelného užívání obyčejné želatiny.

 

Lidé, kteří tento recept vyzkoušeli dokonce pocítili ustupující bolesti již během prvního týdne. Pokud máte podobné problémy s bolestmi v kloubech, zádech, nohou nebo krku, je tento recept určen právě vám nebo vašim přátelům a rodině.  

 

Recept je následující:

Kupte si v obchodě 150g želatiny v prášku. To je dávka na dobu 1 měsíce.

Večer nalijte 5 g želatiny (dvě ploché lžičky) do čtvrt hrnku studené vody. Promíchejte a nechte stát až do rána (mimo lednici) Želatina nabobtná přes noc do želé. Ráno vypijte směs na lačný žaludek. Můžete přidat oblíbený sirup, med, ovoce nebo smíchat s jogurtem. Zkrátka jakkoli vám konzumace bude vyhovovat. Již po týdnu můžete v závislosti na typu a stupni vašeho onemocnění začít vnímat ustupující bolesti v zádech, kloubech, nohou i šíji.

Průběh léčby je jeden měsíc a vhodné je kůru zopakovat po 6 měsících, tedy 2x do roka.To je způsob, jak obnovit „mazání“ kloubů.  

 

Mnoho lidí tomuto receptu nevěří, protože se jim zdá až příliš jednoduchý. Obracejí se na drahou a devastující chemii, která stejně moc nepomáhá. Kdo z přátel tento recept vyzkoušel, mi potvrdil opravdu viditelné změny.   Proč je želatina tak dobrá pro klouby? Želatina je produkt živočišného původu, který se získá zpracováním pojivové tkáně hovězího skotu – šlach, kostí a chrupavek a tím se získá kolagen v té nejčistší podobě. Ten má pozitivní vliv na stav našich vnitřních vláken a malých cév. Obsahuje dvě aminokyseliny: prolin a hidrosiprolin, které mají pozitivní vliv na obnovu pojivové tkáně. Želatina je schopna podpořit růst a rozsah pojivové tkáně, což je velmi důležité u nemocných kloubů.   Želatina je užitečný produkt pro zlepšení zdraví: Posiluje klouby a srdeční sval Zlepšuje metabolismus Zvyšuje duševní schopnosti Udržuje zdravou pleť Dodává pružnost a pevnost šlach a vazů Brání vzniku osteoporózy a osteoartrózy Vede ke zlepšení růstu a struktuře vlasů a nehtů Nenahraditelná při dysplazii   Pakliže sedíte celé dny u počítače, taháte na jedné straně malé děti, nosíte těžké nákupy, jste často ohnutí při úklidu, nemůžete sportovat, máte dědičně nedostatek kolagenu, pociťujete bolesti zad a kloubů nebo je vám už pře padesát, zkuste tento nekomerční recept a uvidíte sami. Můžete jen získat.