Začínáme revoluci proti tyranii, zní Slovenskem. Internetem koluje video

13.10.2013 20:38

13. 10. 2013 19:52

UVNITŘ VIDEO Už toho bylo dost, prosím, vezměte si vše, co jste nakradli, a zmizte. Takto Slováci v záznamu rozhlasového vysílání vyzývají občany k revoluci a jejich vládnoucí elitu k odchodu ze země. I v České republice už záznam našel své adresáty, kteří jej sdílejí na sociální síti Facebook a ptají se, zda se k výzvě přidají i Češi.

Začínáme revoluci proti tyranii, zní Slovenskem. Internetem koluje video
Foto: Hans Štembera
Popisek: Slovensko

 

Neznámý hlas promlouvá k vládnoucí elitě Slovenské republiky ze záznamu s textem, který nazval "Výzva svobodných občanů Slovenska". Politikům vyčítá, že za dobu od revoluce rozkradli a rozprodali všechno, co Slováci léta pracně budovali společně s bratry Čechy.

"Obsadili jste všechna místa svými straníky a začali jste nám hrát divadlo. Střídali jste se ve vládách a stále jste jen slibovali, že bude lépe, jen abychom si utahovali opasky, zatímco vy jste nevěděli, za co byste ještě utráceli peníze, které jste nakradli," čte autor.

Zdroj: YOUTUBE

Politické elity podle výzvy obsadily svými lidmi také soudy, prokuraturu a policii, aby se jim i v případě porušení platných zákonů vyhýbaly tresty. Vyčítáno jim je i to, že se na pulty obchodů dostaly nekvalitní potraviny, "odpad, který by lidé v jiných zemích nekupovali".

"Z důchodců jste udělali žebráky, zničili jste naše zemědělství a stali jsme se potravinově závislou zemí. Zdravotnictví jste dostali na kolena a na jeho žalostnou úroveň doplácejí všichni občané. Za naše peníze jste ozdravili banky, abyste je pak nevýhodně prodali do zahraničí," pokračuje vyčítavý hlas.

Odejděte a nic se vám nestane

"My, občané Slovenska, vyzýváme vás, kteří jste rozkradli a rozprodali náš stát, kteří jste zodpovědní za genocidu tohoto národa, kteří jste zodpovědní za to, že slušní lidé tohoto státu páchají sebevraždy v situacích, do kterých jste je dostali svou neschopností a nenasytností, kteří z nás děláte novodobé otroky: Odejděte a nic se vám nestane!" čte autor výzvy.

 

Lidé zapojení do této revoluce prý budou trpěliví, poznávacím znamením má být viditelně nošená trikolóra. Podle autorů výzvy bude jejich počet postupně narůstat. Občané Slovenska prý ukážou, že slovenský národ je tu a nehodlá dále trpět zaprodanost a nenažranost politiků.

Výzva je podle autora určená také médiím a novinářům, veřejnoprávnímu rozhlasu a televizi, vojákům i policii a všem, kteří jsou současným režimem zneužíváni.