Rakušané připravují referendum o vystoupení z EU​​ !

06.05.2015 23:37

 

 Rakušané připravují referendum o vystoupení z EU​​

 

 

  Všechny sliby před vstupem Rakouska do EU před 20 lety, které vedly k rozhodnutí o vstupu, byly porušeny. A zdejší občané už toho začínají mít dost, a už nejde jen o VTIP. 

 

Normální Rakušané toho začínají mít plné zuby 

 

V současné době probíhá v Rakousku aktivita ke sběru podpisů za konání referenda o vystoupení země z Evropské unie. Přes Linec projel po kolejích transport americké armády z Německa směrem na východ, což vyvolalo velké pobouření obyvatel.Rakušané mají zakotvenu v mírové smlouvě neutralitu a závazek nepřipustit přes své území cizí vojenské transporty. Rakouská vláda protestovala u americké ambasády ve Vídni, ale nic pro zastavení konvoje jinak neudělala. Nakonecse musela u Rusů omluvit, že průjezdem konvoje neodsouhlasila, jinak by riskovala diplomatický incident. V jinak poklidné rakouské společnosti, to začíná pod povrchem vřít. Od 24. 6. 2015 do 1. 7. 2015 - včetně soboty a neděle - se budou sbírat podpisy a má se rozhodovat o tom, zda bude vyvoláno referendum o odchodu z EU.

 

Odůvodnění návrhu vystoupení Rakouska z EU 

 

Všechny sliby před vstupem Rakouska do EU před 20 lety, které vedly k rozhodnutí o vstupu, byly porušeny. Místo rozvoje došlo téměř ve všech oblastech ke zhoršení vývoje Rakouska. K růstu nezaměstnanosti, rostoucímu zadlužení,ztrátě kupní síly širokých mas, růstu kriminality až k odumírání selského stavu a zániku farem zemědělců, kteří by byli schopní vyžít z vlastní produkce. A zejména došlo k výraznému zhoršení kvality životního prostředí. 

 

Rozhodnutí na úrovni EU jsou řízena a diktována finanční lobby, farmaceutickými koncerny, genovou technologií a mezinárodními obchodními řetězci, které nedávají šanci producentům středního stavu, usilujícím o zásobování regionálními produkty a respektujícímvíce přírodu. 

 

Především je těžce zasažena mírová politika zemí Evropského společenství. EU porušuje stále více právo národů na sebeurčení jako základu svobody a míru. To, že neseme na svých bedrech ekonomické sankce proti Rusku a probíhající válku na Ukrajině, je neslučitelnés uzákoněnou neutralitou Rakouska. 

 

Chceme opět svobodné a neutrální Rakousko a nebýt žádnou kolonií ani Bruselu, ani Washingtonu. A už vůbec nechceme být zatahováni do zahraničně-politických konfliktů, které se nás netýkají a které jsou z hlediska vojenského ohroženímmíru. Braňme se, než bude pozdě!

 

 

 

Grad. Eng. Pavel Kyša

sales manager

phone +420 731145075+420 731145075