"ODS" NEZKLAMALA: KROM SEBEVRAZDY V PRIMEM PRENOSU JESTE STIHLI "PO NICH POTOPU

08.08.2013 22:47

..a teprve vychází najevo pravá zásadovost, kterou se strana řídila velmi úspěšně: jakýkoliv původní Klausův liberálně-demokratický étos, důraz na tradiční hodnoty a svobodu názorů, se konečně podařilo z hodnotové škály i ze slovníku strany zcela vymýtit. Infiltrovaná úderka fašistických Havloidních suprašmejdů hlásí splnění úkolu - byť definitivně zlikvidovat jedinou, dosud pravicovou a demokratickou stranu prudkou ideovou otravou a rozkladem přímo z lůna, se jí podařilo až s nasazením enormních sil: za cenu naprosté likvidace všech životodárných ideových vazeb na minulost, ale i veškerou budoucnost, mohla demokratické posty tradicionálů obsadit další junta zlojedů korupcí a bez voleb, za vydatné pomoci slabých, zbabělých a bezcharakterních idiotů, jako Nečas - co "nadnárodním", havloidním fašistickým hyenám, podporovaným a sponzorovaným eurototalitou bruttelu, nepochopitelně ze zvolených a názorových pozic jen ustupovali, skákajíc jak opice na imbecilní pomluvy uplacené a prolhané bulvární mrvy "o kmotrech" - místo aby diktátorskému boji proti veškerým demokratickým kořenům svobody, české státnosti a vlastenectví, zásadově bránili. A místo aby aspoň poslední chvíli ODS došlo, jakého komplotu se strana stala cílem, a zásadově se vůči tak sprosté zradě pravicových demokratických hodnot už řadu měsíců organizovaných "top" fašismem, vymezila a podpořila Rusnokův kabinet - páchá ODS sebevraždu, kterou se připravili už úplně o vše - vč. parlamentní většiny i ochranny imunitou.:)   

..dle úplně stejného - totiž, zcela úspěšného scénáře, kterým právě byla definitivně popravena ods - likvidována dalšími havloidními Leniny - infiltrovanými agenty eurofašismu, jako jsou především šunt a podvodník Dienstbier ml., užitečný idiot Vyorálek, a je velmi pravděpodobné, že ke zradě tradičních, demokratických idejí vlastní strany se nechal zkorumpovat rovněž i pan Sobotka, domněle nejspíš vidinou, že jej eurodiktatura nechá vládnout, když jí bude šplhat do prdele, případně si aspoň vymodlí nějakou tu trafiku - což však, jak víme z případu pacienta Nečase, jsou pouhé mámivé halucinace: jak se snažil vlastní stranu očerňovat, zavíral oči před sprostými - z pouhých pomluv eurofiktátem geobbelse organisovanými hony zkorumpovaného bulváru "na kmotry", a jak musel poplivat vlastní program a ideje, aby se sám mohl s náležitým mlaskáním vetknout mezi půlky euroslizské totality bez ohledu na svou zem, své občany a své jim dané sliby - když se nechal zkorumpvat k přijmutí "esm", "restitucí", k vážně nechutné "omluvě" heinleinovcům a jich pohrobkům - asi za to, že násilím a provokacemi hitlerovi II. světovou proti nám rozpoutali... Ale přinesly všechny ta ultrasvinstva a podlé zrady, které neváhal ložit na misku vah proti veškerému zájmu své země, veškerým právům a demokratickým požadavkům svého lidu - přitom jen v zájmu jediném, a plně zavrženíhodném - "přežít" aspoň sám, byť za cenu nastolení eurototality a její poroby


                 - přinesly snad ony ústupky a podvody naší hromadě slizu nějakou trafiku, odměnu či aspoň zadostiučinění...? - Kulové... Z přeludů, že bude se 120 hlasy řídit půlku evropy, navíc ještě "díky" eurohujerství a prostřednictvím eurotunelů jako "ecm" na 20 let dopředu (zadlužováním...), čili bez mandátů, zato na "věčné časy jak bolševici... - nezbylo ani celé volební období: nečasova lež nikam daleko nezdrhla, ani žádné trafiky či prebendičky si na křivém hrbu neodnáší. Jen z ostudy krmelec a zodpovědnosti vagón táhne vdál - kromě ztráty funkce, strany, původní rodiny, profese - zkrátka všeho kromě Jany...Přičemž, jak už to bývá, i nuly z jeho dosahu (které v nečasově havloidních pogromech zbyly, když na "přání médií" všechny jedničky povyhazoval, žumpou mainstreamu označené za "kmotry") dočista kamsi se vytratily, ani před zodpovědností se tudíž Nečas neschoval za opevněním některé z eurotrafik, všichni spolupachatelé se vypařili. Byli nastoupeni se podělit o sukces a prémie - ovšem o vlastní neúspěch? Ne, to je nezajímá, a tak i jeho největší porcí dáví se sám Péťa, jako Slánský dostižen kolesy které sám rozpoutal, avšak s juntou svých pappanhajmských, kteří jej už už sami záhy počnou zaplétati v ištvánově kole, aby mohli dopomoci vyrobit nějaké ty neexistující důkazy našemu justičnímu psychopatovi. Když je vážně tak nebezpečný, až se před ním dokonce třásl i prezident Zeman - tím rychleji třeba posloužit nové "spravedlnosti", než si vzpomene na ostatní zodpovědné.. :)                        

     ...a už od dob, kdy fašoun kcharl projel volby: I TEHDY PRO PŘÍPAD, ŽE BY SE NĚKDO Z DOMÁCÍCH STAVĚL PROTI ROZDÁVÁNÍ POHRANIČÍ FAŠISTICKÝM HEINLEINOVCŮM - JAK JIM REKORDNÍ KORUPČNÍK A VLASTIZRÁDCE NEHORÁZNĚ NASLIBOVAL TŘETINU ČR - NEVÁHALI POČÍTAT I S OZBROJENOU "VARIANTOU". Píšu o prostředí vrcholně prohnilém - tzv. "pražské kavárně" - onom předpeklí havloidního fašistického hnusu, a jeho dalšího šíření všemi korupčně infikovanými žumpami tzv. "mainstreamu". Protože dál zřetelně i přes kosmetické výměny "majitelů" ony mrvy slouží zájmům téže supramafie - eu"hochům se švýc. passem" čili rovněž i "top"fašistům - je pochopitelné, že skutečné fašistické kořeny vám geobbelsovci sami neodhalí - sami si rybník nevypustí - natož, aby uvedli hustotu zmínek občanské války, vedených "top" politruky. I NYNÍ, po rozpadu nesmyslné protiobčanské koalice, SE ODS OPĚT NECHALA ZMANIPULOVAT HAVLOIDNIMI "top"fašouny, ABY HLASOVALA JEN S OHLEDEM NA ZÁJEM grázlů, PROTI ZÁJMŮM SVÝM: jediným "top"fašistům vyhovují předčasné volby - protože tatáž havloidní krakatice již rozežírá a zevnitř rozkládá i ČSSD. Pro tu předčasné volby nejsou žádnou výhodou, protože kvůli neschopnosti Sobotky furt nemá žádný koaliční potenciál. Ten jí nyní přes zrádce dienstbiera a sobotku bude vnucovat extremisticky "pravolevá" - vrcholně populistická - převodová páka eurodiktátu "top", byť bez reálného programového průmětu. PŘESTO JE ZNÁT, ŽE HROZBU I NADÁLE LIKVIDUJÍCÍ ods, SI V ČSSD UVĚDOMUJE MNOHEM VÍC LIDÍ...   

 
Tohle těm megaztlodějům a hyenám,
neměli ti 2 poslanci za ODS dělat. Zahradnice Němcová hysterčí a kmotr Kuba má co dělat, aby jí uklidnil, Kalousek strachy sere magi v kostkách kdy si pro něj přijdou poliši, zdegenerovanej nedoučenej hajnej Boryš se zase každou chvilku vzteky pochčije, Gazdík neví, co bude dělat, protože ho nechtějí ani vté Suché Lozi a študent PF v Plzni, kterou vyštudoval přes prázdniny Mareček Bendů se loučí se svou rodnou PS, kde se narodil a prožil celý život je na pokraji infarktu.