Namyšlený tlučhuba, co si nevidí do úst. Pospíšil to schytal od kolegy ódéesáka

24.10.2013 21:12

24. 10. 2013

Jako první informovaly ParlamentníListy.cz o dopisu, který rozeslal místopředseda ODS Jiří Pospíšil voličům. V něm vypočítává své zásluhy a tvrdí, že dá do pořádku českou pravici. Významný člen strany Petr Štěpánek si ale očividně myslí něco jiného.

Namyšlený tlučhuba, co si nevidí do úst. Pospíšil to schytal od kolegy ódéesáka
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Pro hosty bylo připraveno i malé občerstvení

„Tyto volby vnímám jako referendum o mé pozici v politice. Pokud mi voliči dají výrazný mandát, jsem připraven kandidovat na předsedu ODS," prozrazuje voličům a chlubí se, že umožnil vyšetřování korupce. „Dal jsem do pořádku českou justici a dám do pořádku i českou pravici,“ prohlašuje.

 

Mgr. Petr Štěpánek

  • ODS
  •  
  • mimo zastupitelskou funkci

 

Petr Štěpánek, který v souvislosti s plány vytvořit nový, skutečně pravicový subjekt v čele s Václavem Klausem vystoupil z ODS a pak se do ní opět vrátil, jen nevěřícně kroutí hlavou. „Neuvěřitelné! Člověk, který nese vysoký díl spoluviny za mizerný stav současné ODS, člověk, jenž je plně odpovědný za směřování naší země k policejně-prokurátorskému státu, namyšlený a namistrovaný tlučhuba, co si nevidí do úst, chce být předsedou ODS,“ glosuje Pospíšilovy úmysly.

Co přesně napsal Petr Štěpánek na Facebook:

Neuvěřitelné! Člověk, který nese vysoký díl spoluviny za mizerný stav současné ODS, člověk, jenž je plně odpovědný za směřování naší země k policejně-prokurátorskému státu, namyšlený a namistrovaný tlučhuba, co si nevidí do úst, chce být předsedou ODS.