Muslimové jsou v Rožnově - není boha kromě Alláha...a máme multikulti za humny!!!!

27.10.2014 22:59

 

 
 

V pátek jsem se dověděla děsivou zprávu, ze které už třetí den nemůžu spát a díky které už nikdy nebudu mít v duši klid.

V Ostravě existuje společnost s názvem Společnost pro obnovu a rozvoj lázní Rožnov pod Radhoštěm s.r.o., IČ : 253 70 464, sídlem Výstavní ul.2224/8. Tuto společnost vlastnil do 14.7.2014 ostravský architekt ing. arch. Roman Kuba.

Tato společnost vlastní v Rožnově pod Radhoštěm obrovské pozemky, a to v prostoru, jak sjíždíš z Pinduly, tak od poloviny svahu nalevo, podél cesty včetně veliké rozestavěné budovy, která byla prý původně rekreačním střediskem (Rudý říjen nebo tak nějak). Možná si ji vybavíš.

Tak tento pan architekt prodal uvedenou společnost i s těmito rozsáhlými pozemky panu jménem Ahmad Fouad M Hachmieh ze Saúdskoarabského království. Tyto pozemky s rozestavěnou budovou tedy    p   r   o   d   a   l     ing.arch.Kuba  (formou převedení celého obchodního podílu uvedeného eseročka)  jmenovanému  muslimovi.

Vše je k nalezení na www.justice.cz - a dále se podíváš na souhrn pozemků, které vlastní ona společnost na www.cuzk.cz

Vůbec se z toho nemůžu vzpamatovat, když si představím, jak tam postaví mešitu, a tím si toto území potvrdí jako muslimské, které budou chtít v budoucnu rozšiřovat a rozšiřovat po dobrém či po zlém. Na umění zlého dobývání mají svoje lidi. Samozřejmě si dovedu představit, jak se pan architekt dušuje a dělá ze všech debily, že pan Ahmad do Rožnova přinese práci a blahobyt. Ale přinese hlavně nesnášenlivý islám a středověk se vším všudy  ...

Je mi z toho tak zle, že to nedovedu ani vypovědět, neboť jsme bezmocni. Když si pomyslím na milovaný Rožnov, Valašsko, na naše děti a vnuky, chce se mi řvát hrůzou. Pořád to bylo někde ve Francii, v Anglii, ale teď už je to díky nějakému zaprodanci, omezenci a nenažranci, co za to údajně dostal fůru peněz,  i v Rožnově.  


https://or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=232268&typ=PLATNY