Lidský život nic neznamená?

14.04.2014 15:10
Lidský život nic neznamená?

Dolních deset milionů s největší pravděpodobností spadá do tzv. lidského odpadu. Na rozdíl od těch několika ostatních.

Jak je možné, že Pražská záchranná služba se ve středu marně snažila umístit do nemocnice ženu, která se na Palmovce otrávila léky a alkoholem? Jak je možné, že zachranáře odmítlo 7 nemocnic a teprve po 83 minutách se podařilo pacientku umístit do nemocnice? Jak je možné, že takovýto negativní přístup vůči pacientům mají některé pražské nemocnice?! Kdo za to nese odpovědnost?

Položme si otázku, proč pro občany České republiky není v poslední době místo v nemocnicích, ale pro zraněné Ukrajince z Majdanu se místo v českých nemocnicích našlo okamžitě? Znamená to, že vláda České republiky na občany tohoto státu tzv. kašle a radši bude dávat přednost občanům cizích států?

Co by se stalo, kdyby záchranná služba vezla pacienta- významného podnikatele, herce či jiného „důležitého“? Myslím, že by záchranná služba neměla problém s umístěním tohoto „VIP“ do některé z pražských nemocnic! Co se to tady v České republice děje? Opravdu lidský život nic neznamená, pokud spadáte do dolních deseti milonů? Proč vláda České republiky neřeší problémy, které tíží občany tohoto státu? Koalice zmítají hádky a rozepře. Tato vláda je z tohoto důvodu nefunkční.

I když se o době před rokem 1989 říká ledacos, určitě nemusel pacient v sanitce přemýšlet, zda-li nepřežije jen díky ekonomickým problémům nemocnic.