Kritizování islámu bude v EU již brzy trestným činem…..

08.10.2015 15:07

Kritizování islámu bude v EU již brzy trestným činem…..

 

NWO – EU spadla maska a ukázala tu nejhorší stránku. Blížíme se pomalu do totoalitního státu bez jakéhokoliv svobodného mínění.

 

V Rumunsku byl zaveden, jako v první zemi EU,  tolerantní zákon. Je to horší než si můžete myslet. Pro všechny, kteří hovoří německy, určite zhlédnout. Příklad: Ublíží-li někdo vaší dceři a vy ho nařknete či osočíte, jdete okamžitě do vězení. Nesmíte vůbec nic říkat. Bude zakázaná jakákoliv kritika. Takže ovce spěte dál, však brzy uvidíte, říka komentátor ve filmu.
 

 

Kritizování islámu bude v EU již brzy trestným činem

Kritizování islámu a homosexuálního způsobu života se v rámci Evropské unie již brzy stane trestným činem. Ač se nám to nyní může zdát nepředstavitelné, bude tomu skutečně tak. Aktuálně už totiž chybí pouze formální krok švédského předsednictví.


Europäische Union — über alles

To bude o tomto anti-diskriminačním zákonu jednat v listopadu a dle všeho je už vše připraveno k tomu, aby byl návrh odsouhlasen. Počátky tohoto zákona sahají do Evropského par­la­men­tu, kde byl 2. dubna tohoto roku odsouhlasen poměrem 363 ku 226 hlasům. Celé toto usnesení Evropské Unie, jež zcela zásadním způsobem za­blo­ku­je svobodu slova, se navíc těší i zcela mimořádnému nezájmu všech hlavních médií, což způsobuje, že se o něm většina občanů vůbec nedozví. Minimálně do té doby, než vstoupí v platnost…

Jediné organizace, jež se proti zákonu snaží bo­jo­vat, jsou evropské křesťanské církve, je však zřejmé, že jejich boj je předem prohraný. Občané všech zemí Evropské Unie se tak mohou těšit na drastické omezení svobody slova. Jakékoliv kritizování islámu, pouhé negativní vyjádření se o něm se stane protiprávním a libovolný muslim Vás za to bude moci zažalovat. Základní stavební kámen evropské civilizace, racionální kritická diskuse, se tak velmi pravděpodobně stane minulostí.

Zákon jde však ještě mnohem dál. Nejen že se o islámu nebudete moci negativně vyjadřovat písemně či ústně, zákon počítá i s jakýmsi vytvářením negativního prostředí. To v praxi znamená, že pokud bude mít nějaký muslim pocit, že vůči němu (respektive vůči islámu) vytváříte negativní atmosféru (ať už kdekoliv), má právo Vás zažalovat. Stejně tak v případě, že se někomu bude Vaše chování zdát urážlivé vůči islámu. Gól celé věci spočívá v tom, že onen muslim nebude nic z toho muset dokazovat. Naopak, budete to Vy, kdo bude muset dokázat, že jste nic takového neprovedli!

Záměrem tohoto článku není upozornit, do jak absurdních dimenzí se může tento zákon dostat, například co se týče kritizování práva Šarí’a (arab. شريعة, šarīʿah, IPA: [ʃaˈriːʕa]) apod., nýbrž upozornit na jeho souvislost s Lisabonskou smlouvou. Tento legislativní paskvil, schválený v Evropském parlamentu, začne platit napříč celou Evropskou unií v momentě, kdy začne platit Lisabonská smlouva. Respektive ještě jinak řečeno, v momentě, kdy Lisabon vstoupí v platnost, bude nám tento zákon prostě a jednoduše Bruselem vnucen a my jakožto Česká republika s tím nebudeme moci vůbec nic dělat.

20 let po pádu komunismu tak zcela aktuálně hrozí, že bude svoboda slova osekána o některé své části. Ostatně, nepřipadá Vám to povědomé? Nevidíte v tom něco společného? Kritizovat v nacistickém Německu vládnoucí ideologii se trestalo smrtí. Kritizovat před rokem 1989 komunismus se u nás trestalo různě, od trestu smrti, po zamezení studovat na školách, vyloučení ze společnosti atd.

A jen někdo, kdo vůbec nesleduje dění v západní Evropě a nenosí brýle barvy multikulturně-naivní, může nevidět, jakým způsobem postupuje islamizace Evropy. Legislativa na ruku islamismu je vytvářena už dnes. Stejně jako u nacismu a komunismu, kritizování islámské ideologie bude postaveno mimo zákon taktéž, hned na úvod. A až bude za pár desítek let Evropa islámská, budou mít muslimové o něco méně práce s vytvářením nových zákonů.

Na závěr tohoto článku tu pak mám něco pro každého, kdo mě bude chtít obvinit ze všech možných „nehezkých vlastností“. Podívejme se, co o islámu pravil velký demokrat a bojovník za svobodu, Sir Winston Churchill:

„Jak hrozné jsou kletby, které mohamedánství ukládá svým přívržencům! Kromě fanatické posedlosti, která je u člověka stejně nebezpečná jako vzteklina u psa, je zde strašná fatalistická pasivita. Účinky jsou zjevné v mnoha zemích. Neuvážené zvyky, zastaralé zemědělské systémy, liknavé způsoby obchodování a nejistota majetku existují všude tam, kde vládnou či žijí následovníci Proroka.

Zkažený senzualizmus zbavuje tento život jeho slušnosti a kultivovanosti, vedle jeho důstojnosti a posvátnosti. Skutečnost, že podle Mohammedova zákona musí každá žena patřit nějakému muži jako jeho absolutní vlastnictví — jako dítě, žena nebo konkubína — brání konečnému zrušení otroctví, dokud islámská víra nepřestane mít takovou moc mezi lidmi.

Jednotliví muslimové mohou mít úžasné vlastnosti — ale vliv jejich náboženství ochromuje společenský rozvoj těch, kteří jej následují. Na světě neexistuje větší zpátečnická síla vedoucí k úpadku. Mohamedánství ani v nejmenším neskomírá, je militantní a obrací na svou víru další stoupence. Již se rozšířilo ve střední Africe, na každém kroku povstávají nebojácní bojovníci; a nebýt toho, že křesťanství je chráněno silnými pažemi vědy, vědy, proti níž marně bojovalo, civilizace moderní Evropy by mohla padnout, jako padla civilizace starověkého Říma.“