Kdo ovládá obrazovku ČT a TV Nova !

29.04.2015 19:11

Kdo ovládá obrazovku ČT a TV Nova
Obrazovku ČT a TV NOVA ovládlo "monstrum" Monika Mac Donagh Pajerová 
(tak, už to víme, aneb kdo vede hysterickou mediální štvanici proti Zemanovi
Gogele o Monice MDP 

1. Bývalá studentská vůdkyně z r.1989, nyní pedagožka pražského centra New York University (protizemanovské červené karty rozdávala Šárka Kadlecová, bývalá zaměstnankyně Amerického velvyslanectví - jaká náhoda !). NYU je něco, jako byl dříve VUML, jen teď je to Havlismus. 
2. Monika MDP je vdaná za Ira, Petra Mac Donagha. 
3. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem a po jeho rozvodu s ním žila. Proto Zaorálek brojí proti Zemanovi ? 
4. Její dcera Emma Smetana je moderátorka TV Nova (narodila se v Paříži, kde M.Pajerová žila se svým prvním manželem Smetanou). Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Hajem. 
5. Sestrou Moniky Mac Donagh Pajerové, je "Biomasa" Kateřina Jacques (jméno má po francouzském ex-manželovi Christianu Jacques). Jacques je partnerkou Martina Bursíka, předsedy strany Zelených a místopředsedy ODS Topolánkovy vlády. Porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s Monikou - nevl astní sestrou Jiřího Dienstbiera ml. Jiří Dienstbier st. byl 4x ženatý, jeho třetí manželkou byla Květa Dienstbierová, bývalá manželka Ivana Havla. Ivan Havel je bratrem ex-prezidenta Václava Havla. Jiří Dienstbier ml. (protizemanovská klika v ČSSD) se narodil ve Washingtonu a je americký státní občan. 
Klan organizující hysterické mediální a červeno-kartičkové 
kampaně proti Zemanovi.