Je vymalováno! Česko bude přijímat uprchlíky, něco přes 1,000 ročně a časem mnohem víc. Notičky z USA a Bruselu zafungovaly, Bělobrádek se odkopal a řekl, co neměl. Oheň na střeše? Ne, hoří už i ve sklepě!

16.06.2015 21:35

Jak jsme už dříve informovali na AE News, vláda ČR začne přijímat uprchlíky, i přes silácká slova o tom, že je vláda proti. Ne, vláda není proti. Vláda je pro přijímání uprchlíků, o tom nikdo nepochybuje, pouze se jí nelíbí mandatorní kvóty. Nedávno zaznělo, že Evropská komise oznámila rozpis kvót pro jednotlivé země a Česko by mělo ročně přijmout cca. 1300 uprchlíků. Pavel Bělobrádek, předseda Lidovců, dnes uvedl [1], že Česko bude přijímat uprchlíky, ale prý se nemáme bát, bude to prý jenom něco přes tisíc lidí ročně a jenom ti, co se budou chtít integrovat…

142255-refugees.jpg

Běženci v Itálii demonstrují za svá práva. Dejte nám práci, ale ta není ani pro místní, takže dejte nám bydlení, dejte nám dávky…

Nevím, jestli pan Bělobrádek na svém školení v USA dostal nějaké konkrétní specifické notičky o tom, jak torpédovat výroky a postoje české vlády v přímém přenosu, ale i kdyby šlo jenom o úlet, občané zde mohou vidět, že je tzv. už dávno vymalováno a hlavně rozhodnuto. Jakmile arabové k nám přijdou, už je nikdo odtud nedostane, kecy o tom, že se budou muset integrovat, si může pan Bělobrádek vykládat leda tak svým naivním voličům.

Jakmile k nám přijdou, není cesta, jak je dostat pryč

Neexistuje nástroj v EU, kterým by bylo možné ty již jednou přijaté uprchlíky z členské země deportovat, pokud se odmítnou začlenit do české společnosti, protože není kam je deportovat. Česko by je mohlo podle předpisů deportovat jen do země, odkud k nám přišli, tedy do Itálie nebo do Řecka, případně do Rakouska nebo na Slovensko. A už vidím, jak by si je Italové nebo Řekové od nás brali nazpět s tím, že tady v Česku provedli průser a nechceme je tu a ať si je tedy vezmou zpátky. A řekněte sami, integrují se muslimové ve Švédsku? Integrují se ve Velké Británii? Integrují se ve Francii? Ne, neintegrují. Naopak, vytvářejí ghetta, izolovaná území prostoupená islámem, ideologií svaté války proti nevěřícím a právem Šaríja. V Česku se nepodařilo vládě integrovat za 25 let po revoluci ani Romy, a to je mnohem nižší a méně nebezpečný level, než náboženským fanatismem prostoupení Muslimové.

Psali jsme o tom na AE News, že vláda ČR nakonec přijme cokoliv, jakékoliv kvóty, vlastní nebo Bruselem určené, to nehraje žádnou roli. Důležitá je ta zpráva, tzv. „message“, kterou pan Bělobrádek (křesťan a katolík s citem pro musulmany?) nyní k občanům a svým vlastním voličům vyslal. Že prostě vláda této země dává zelenou počátku osidlování českých zemí Araby, natrvalo.

italy-migrants-refugees.jpg

Čekání na rozvoz do EU. Někteří skončí v Německu, jiní ve Francii, někdo v Británii. Brzy ale bude cílem i Česko, Slovensko, Polsko…

Dámy a pánové, pojďme si zavěštit na středně dobou vzdálenost. Píše se rok 2025. Po 10 letech imigračních vln a přijímání uprchlíků přišlo do ČR 300,000 arabských běženců. V letech 2015 až 2017 přijímala ČR jenom 1290 běženců ročně, ale vláda ČR na žádost ostatních zemí EU se rozhodla přijímat o 500 běženců ročně navíc. K pokrytí nákladů byly použity fondy EU, takže občany ČR to nestálo nic. Další zvýšení kvót proběhlo o rok později. V roce 2020 rozhodl Evropský parlament o zrušení kvót a EU tak začala přijímat všechny uprchlíky, které rozděloval direktivně Úřad komisaře EU pro uprchlíky. Komisař EU Pavel Bělobrádek je s prací úřadu spokojen. Do roku 2025 přijímá Česko celkem přes dalších 200,000 běženců.

Utopická vize nebo děsivý odhad toho, co nás opravdu čeká?

V roce 2026 oznamuje Český Statistický Úřad, že porodnost v rodinách uprchlíků vysoce překračuje průměr v českých rodinách. Fertilita arabských žen, které mají 6 až 8 dětí během období svého života, velmi výrazně začínají překreslovat kulturní podobu některých měst v ČR. V roce 2029 žije v ČR 1,000,000 obyvatel (včetně nezletilých), které mají arabský původ. V roce 2031 vyrůstá na pražském Strahově první metropolitní Mešita pro 100,000 věřících. V témže roce začíná pražské metro jezdit s vyhrazenými vagony pro muže a jinými pro ženy. V roce 2032 rozhodla Rada pro rozhlasové a televizní vysílání o zákazu vysílání reklam na alkohol. O půl roku později se přesunují tradiční Vánoční koncerty ČT z druhého kanálu televize na placený kanál pro křesťanské předplatitele. Ministerstvo školství v roce 2033 rozesílá ředitelům škol direktivu o nevhodnosti pořádání vánočních besídek a také oslav Velikonoc. Vláda nařizuje restauracím, aby stáhly z jídelních lístků nabídky alkoholických nápojů a nabízeli je pouze diskrétně v oddělených místnostech.

article-2626216-1DC8848900000578-259_634x416.jpg

Záchytný tábor na italském ostrově Lampedusa

Koncem roku 2033 žije v ČR jeden a čtvrt milionu arabských spoluobčanů. Novela ústavy z tohoto roku zaručuje Muslimům uplatňování práva Šaríja v 11 českých městech a vybraných komunitních oblastech. Ve volbách do poslanecké sněmovny v roce 2034 vítězí Národní Obrozenecká Iniciativa se ziskem 34.8%. Na druhém místě překvapivě skončilo hnutí Mustafy Al Fahdího, jenž získalo 28.4% hlasů. Po složitých vyjednáváních se daří NOI vyjednat těsnou 101 koalici s KDU-ČSL. Vláda je však nestabilní, Lidovci již o půl roku později koalici opouští a vyjednávají o nové vládě s Fahdíovci.

Salámová metoda opět v akci

Tak to by stačilo. Takováto depresivní exkurze do budoucnosti se snad nenaplní, ale určité věci si zapamatujme. Arabové mají velmi vysokou porodnost. Mnohem vyšší než Romové. Na rozdíl od našich současných nepřizpůsobivých jsou Arabové disciplinovaní. Organizují se. Nesmíme zapomenout na syndrom „salámové metody“. Ta funguje v Česku děsivě spolehlivě. Nejprve jenom prstíček, potom ruku, potom celou paži, potom celého člověka, celou rodinu, celé příbuzenstvo, celý kraj a nakonec celý stát pohltí. Nyní se tedy kývlo na něco přes 1,000 musulmanů ročně. Jenže příští rok se řekne, když už přijímáme 1,000 ročně, zvládneme dvojnásobek. Potom trojnásobek. Pětinásobek. Co by ne, když to Brusel zaplatí. A Brusel to rád zaplatí.

Chytnou se toho neziskovky v ČR. No to bude terno, zavětří příležitost. Cikáni jsou out, ti už tolik netáhnou, moc dotací z EU na ně vytáhnout už nejde. Ale na Araby? Na jejich integraci? To bude vejvar, který půjde do miliard EUR pro neziskovky. V první fází integrace muslimů do české společnosti a později přijde osvěta české společnosti a integrace Čechů naopak do islámské společnosti. Multikulti mix.

V takové společnosti se bude žít jinak. Budete si muset dávat pozor na oblečení. Dívky se budou muset zahalovat, aby nebyly terčem útoků muslimských mladíků pro nevhodné a vyzývavé oblékání. Češi si budou muset zvyknout, že v hospodách se čepuje limča a čaj, pivo a alkohol už ne. Ale to přece vadit nebude, ne? Však již tehdy dávno v roce 2015 lidé mlčeli a souhlasili se zákazem kouření v hospodách, tak určitě nebudou protestovat ani kvůli zákazu alkoholu. Však hospody mají být o kulturním setkávání a posezení, o přemítání nad vírou a odpočinku po celodenních modlitbách a ne o chlastu a hulení.

Takže já osobně se nebojím kvót, ale bojím se českého salámu. Té metody pomalého ukrajování ze svobod, které máme, ale dobrovolně si pomalu a polehoučku necháváme někým nahoře tyto svobody odebírat a odkrajovat, pomalu, abychom se nebouřili, ve jménu našeho „dobra“ nebo pomoci uprchlíkům. Pamatujte ale na známé přísloví, že cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly. A my po té cestě nejdeme, my přímo zběsile utíkáme vstříc zkáze a vlastnímu zničení naší země (válka s Ruskem) a naší kultury (imigrace běženců a demografické překreslení našeho území). Vláda udělá, co jí elity v Bruselu nakážou. Notičky jsou rozeslány, není na co čekat. Občané se nebudou stačit ani divit, jak rychle nám do země naše vláda nasune desítky a posléze stovky tisíc islámistů. Už je dávno rozhodnuto. Demonstrace jsou fajn, ale nic neřeší o věcech, které elity rozhodly za nás bez nás.

– VK –

Šéfredaktor AE News