Dopis čtenáře: Uprchlíci zabírají obydlené domy v Itálii

19.06.2015 06:13

Dopis čtenáře: Uprchlíci zabírají obydlené domy v Itálii

itálie
Magdalena Vlachová

V Itálii mají novou zločinnou činnost azylantů. Nejprve to byla jen velká města jako Milano, Řím a Neapol. Nyní to pokračuje až do nejmenších městeček. Azylanti se vloupávají do domů, a obsazují je. Více ...

22 komentářů
 
 
 

Dopis čtenáře: Uprchlíci zabírají obydlené domy v Itálii

 

 

01
 

 

V Itálii mají novou  zločinnou  činnost azylantů. Nejprve to byla jen velká města jako Milano, Řím a Neapol. Nyní to pokračuje až do nejmenších městeček. Azylanti se vloupávají do domů, převážně vícebytových, a obsazují je. Jde přitom jak o komunální budovy, které byly postaveny pro nemajetné Italy, tak o soukromý majetek. Ale ne dosti na tom. V televizi jsou opakovaně  zveřejňovány rozhovory reportérů s očitými svědky, kteří stojí zoufale na ulici před svým domem, v němž se současně v několika bytech zabarikádovala spousta černých Afričanů nebo Rumunů nebo cikánů.

 

Ti nájemníci byli v práci nebo nakupovat, vyzvednout děti ze školy atd.

V jejich nepřítomnosti, která je těmito azylanty předem přesně vyšpehována, se pak tito azylanti vlámou do bytů a zabarikádují se v nich. Místní policie už to nezvládá. Azylanti se navíc brání takto: vyhrožují, že se zabijí skokem z okna.

 

To si vláda nepřeje a bojí se toho. Mnoha takto vydíraným občanům zbývá pouze nastěhovat se k příbuzným nebo k přátelům a svého majetku se vzdát.

 

Tento vývoj je velmi dramatický, a proto právě také v Milánu mnoho azylantů strkají se zaplacenou jízdenkou do vlaků jedoucích do Německa.  Hrozí nám poměry, které dnes ještě neumíme ani vytušit. Tito lidé přišli bez osobních dokladů, bez závazků a nemají co ztratit. Vezmou si, co chtějí, a nikdo už je nezastaví.

 

Mario Frantini

Originální článek:

https://www.netzplanet.net/leserzuschrift-asylanten-besetzen-bewohnte-haeuser-in-italien/17754

 

 

 

 

 

loď bláznů

Související článek LOĎ BLÁZNŮ  

najdete ZDE

 

 

 

01

Související článek MUSLIMŠTÍ TERORISTÉ V NĚMECKU  

 

 

 

 



Článek Dopis čtenáře: Uprchlíci zabírají obydlené domy v Itálii je od ledna, kdy jsme  ho  jako první zveřejnili na Internetu, stále nejčtenějším článkem na Obrázkovém světě. Nevím, jestli se z toho mám radovat nebo se toho faktu obávat. Protože to vypovídá o tom, co naší společnost nejvíce tíží a zajímá. Je to  uprchlická otázka, která hýbe Evropou.

 

Koncem května od nás  článek převzaly a zveřejnily)  stránky Nová republika  a Czech Free Press.  O tom, že si z něj pan Okamura udělal  volební klip, aniž by udal zdroj, nemá cenu mluvit. Dost to vypovídá o povaze páně Okamury. Asi není příliš rovná, spíše křivá, řekla bych.  Ale co by člověk nechtěl od politika, že. 

 

Od té doby jsem  zveřejnění článku na  jiných stránkách přestala sledovat,  protože téměř každý politicky zaměřený web ho má  u sebe stažený a už se ani nenamáhá uvádět  nás jako zdroj.  Jaksi "zlidověl" :- ) 

 

Czech Free Press

ZDE:  https://www.czechfreepress.cz/evropa/uprchlici-zabiraji-obydlene-domy-v-italii.html  

A také Nová republika 

ZDE:  https://www.novarepublika.cz/2015/05/uprchlici-zabiraji-obydlene-domy-v.html 

 

 

K tématu, a nejen k němu, můžete také napsat svoje názory na naše Diskuzní fórum 

POLITICKÉ POSTŘEHY OBRÁZKOVÉHO SVĚTA

 

Magdalena

 


 

 

Mohlo by Vás  také zajímat: 

 

Na Neviditelném psu vyšel zajímavý článek Pavla Kohouta: Mýty o imigrantech.  Je sice delší,  ale stojí za přečtení a za úvahu, protože to, co nás čeká, nebude pěkné.   

Je to jiný pohled na Evropu a její dědičný hřích kolonialismu : „Především je třeba zavrhnout všechny sebemrskačské výmysly o vině Evropanů za kolonialismus…“ píše Pavel Kohout úvodem.

 

Článek zde…

https://neviditelnypes.lidovky.cz/evropa-myty-o-imigrantech-094-/p_zahranici.aspx?c=A150512_104241_p_zahranici_wag

 

 

 

 
 

Příspěvky k dokumentu

počet příspěvků: 25