Díky Jano Nagyová

15.08.2013 01:23

   To bylo i za komunistů,že člověk,když už byl v nějaké funkci, tak se musel hlídat, aby se na pracovišti nezapletl s nějakou spolupracovníci.

Jinak to schytal při první příležitosti. Dnes ministerský předseda odejde od ženy a čtyř dětí, zaplete se se svou sekretářkou a dá ji prostor, aby řídila téměř celý stát a jeho poslanci a spolustranící mu ještě tleskají !! Druhá vážná otázka je: Jak si tito lidé v politice dávají funkce, podplácejí se trafikami se stotisícovýni platy a premiér to ještě hájí a posuzuje jako normální postup? Co si máme myslet o projevech M. Kalouska, politického příživníka M. Bendy a P. Nečase, kteří jsou tento průšvich ochotní kvalifikovat za banální a zapomínají na presumpci viny politika ? Potom v práci,když lidé vidí na nejvyšších místech tuto spodinu, mohou podobné praktiky přenášet do svého okolí. 

Když mohou oni,tak proč bychom nemohli my také.... Česko je na morálním dně. Masaryk se musí za nás stydět a točit se v hrobě vztekem jako ventilátor !! Kdyby viděl ty poctivé ksichty,když mu dávají věnce na hrob, co by asi udělal ? Myslím si,že by jim s chutí nakopal do prdele !! A co uděláme my všichni,mávneme jen rukou ? Mávneme potom pouze nad sebou !! Všichni Nagyové můžeme vlastně děkovat, že položila tuto lupičskou vládu: Kalousek.Nečas,Bendl,Kuba, kretén Benda,namýšlená knihovnice Němcová je jako Kabrhelová, vždy má fíži u krku,nebo mašli,šátek, Hanákavá superodborník družinářka... Takže všichni děkujeme holce,co vařila kafe v Sokolově, kde až to dotáhla a zbavila tuto zemí lotrů,podvodníků a zlodějů, žel je jich víc a andělé nepříjdou. V které zemi se to podařilo,aby konkubína premiéra pána čistého, nejdříve svazáka potom katolíka se čtyřmi dětmi,byla tak úspěšná ? Takže Jano Nagyová dík,ty jsi se povedla !! Neznám zemi,kde by taková NULA položila vládu !! " " " " " = " " " " " """ = """ " " " " " " " " " " " " " "=