Co si myslí lidé o Čeladné

11.02.2014 21:58

Zajímavé je si povýkládat s místními starousedlíky, jak je zmínění pánové demokraticky přesvědčovali k prodeji pozemků.To by si nedovolili ani v dobách nejvyšší normalizace. Jenom postrádám kasárna, nebo rychlou rotu Policie, kdo jim bude chránit ty prdele, jak to lidi přestane bavit.

 

Čtvrtina obyvatel této země dostává dávky na bydlení a horních deset tisíc si stáví paláce a nikdo mě nepřesvědčí že na to poctivě vydělali !!

 

Ono se to má ještě všechno trochu jinak. Čeladná je taková velmi zajímavá obec. Kdybyste náhodou chtěli vědět, kde skončily peníze z Pandurů, padáků, a jiných zbrojních zakázek, tak odpověď lze právě nalézt v této kdysi bohem zapomenuté obci. Ono je vůbec zajímavé sledovat tu historii, kdy kdysi mocný příslušník STB a styčný důstojník KGB s krycím jménem Petr, zprivatizoval po revoluci za zvláštních okolností OKD, pak potkal bezvýznamného politika jménem Lukša. Učinil jej starostou a jedním z nejmocnějších mužů KDU-ČSL a posléze TOP09 a s jeho pomocí přestavěl Čeladnou v malé městečko, kde si byty vedle sebe kupovaly a skupují špičky ČSSD, ODS, KDU-ČSL resp. TOP09 a všichni si tam pěkně žijí v symbióze....

 

Jezdím přes Čeladnou ma chatu do Kunčic, ale ani jednou jsem v nové pizerii neviděl zákazníka.Proč asi? Dokonce nové byty nejsou všechny přes několik roků koupené?Domnívám se, že ten Robin Hood z čeladné, jak se přezdívá tomu vykutálenému lidovcovi.starostovi bude také správný odvar novodobého odborníka na všechno.Na Slovensku odkud pochází nic moc, kaiéru udělal až na Čeladné.Kdo umí, tak umí.Docela úspěšný privatizátor, jak ti noví páni dokonale ovládají nová sebou vypracovaná a schválená pravidla.

 

Dlouhá leta jsem tam pres Čeladnou nejel,,ted nedávno ano,,,no vypadá to tam že původní obyvatelstvo vyženou,,oplotí celou Čeladnou,,a nechají jen závoru na vjezdu a vyjezdu,,, vstup volný budou mít jen rezidenti a ostatní budou bud platit mýto za jednorazový průjezd,,a pokud ne ,,tak Čeladnou budou muset objět..no hnus velebnosti...je to všechno komedie vždy to tak bylo a bude že ti co mají se nebudou bratříčkovat s těmi co nemají. Ale jedno pozitivum to má,, ten zbytek obyvatel co tam je,, má ve svém katastru veškerý nadstandart,, takže zase se tak špatně nemají,, a nějaké drobky vždy taky zbydou.

 

A to slavný starosta Robin Hood daroval z obecních peněž 700 00 Kč na nové zvony katolické církvi.Prý si nechal na zvony vyrýt svoje jméno- pomníček.Katolická církev si podle mně měla koupit zvony z vlastních prostředků- restitucí.

 

Stavba pana Kučíka je jako  když uprostřed Boubína vykolejí vlak s kontejnerama :-( hrůza, hnus, ble, a to mu starosta zařídil dotaci 90 milionu Kč.