Chceme zákaz ODS a TOP09 článek z konce roku 2012

20.09.2013 14:14

EU odhalila jak ODS organizovaně rozkrádá dotace

PROČ EVROPSKÁ KOMISE VYZVALA ČESKÉHO PREMIÉRA K OKAMŽITÉ REZIGNACI?

Je smutné, že je opět nutné šířit takovéto informace samizdatem!

Český premiér Petr Nečas byl spolu s ministrem financí Kalouskem před několika dny na koberečku před Evropskou komisí (EK) a dostalo se jim tvrdého pohrození dokonce od samotného předsedy EK Barrosy, který je osobně vyzval k okamžité rezignaci celé české vlády a jako další trest si vysloužili okamžité zastavení Evropských dotací do ČR dokud celá vláda premiéra Petra Nečase neodstoupí.


Tohoto tvrdého kroku od EU a jejího předsedy Barrosy si vysloužili za rozkrádání Evropských dotací v Česku. Evropská komise,která před pár měsíci vyslala do ČR dva eurokomisaře na kontrolu hospodaření s finančními prostředky EU, zjistila katastrofální výsledek nejen o tom, jak je s těmito penězi nehospodárně nakládáno, ale i to, jak to v České republice funguje doopravdy.

Podařilo se zjistit, že například ODS má stovky uměle vytvořených firem přes které organizovaně rozkrádá dotace z Evropské unie a dokonce  dochází přes ně k praní špinavých peněz. Vládní úředníci tyto firmy vybírají jakoby ve výběrovém řízení a poté jim vláda zaplatí výstavbu infrastruktury, budov, opravy nemovitostí, nákupy aut, IT technologií atd. Skutečnou práci odvádí subdodavatel - zaběhlá firma s historií. Zmanipulované kontroly MF následně podpoří proplacení  výdajů Bruselem. Vítězné firmy si účtují několika násobné ceny, než jaké si účtují například v Německu.

Dokonce i samotní Němci poté, co tuto nehoráznost zjistili a německé tajné služby to potvrdily i vládě premiérky Angele Merkelové, že ODS má přímou návaznost na tyto firmy i provize z udělených státních zakázek. S okamžitou platností proto i Němci odmítli další posílání Evropských peněz do ČR až do doby, dokud budou u moci lidé Petra Nečase a Miroslava Kalouska, kteří mají na svědomí několik desítek miliard korun takto uvízlých na soukromých účtech politiků ODS a dalších stran a představitelů (kmotrů) těchto firem.


Český premiér Petr Nečas tuto skutečnost velmi arogantním způsobem popřel a "brečel" před Euro komisaři, že pokud EU dotace České republice zastaví, tak jeho vláda "rozpočtové odpovědnosti" skončí.

Tato situace v Česku je natolik závažnou, že o ní informovala dokonce i anglická televize BBC, zatímco české televize opět spí hlubokým spánkem jak šípková Růženka, stejně tak i další české sdělovací prostředky.
 

Z těchto důvodů požadujeme rozpuštění ODS a TOP09 a zákaz jejich činnosti