Zaprodaní kavárenští slouhové - pražská "umělecká" smetánka, ale pěkně žluklá.

25.03.2015 09:32

 Nemám ve zvyku vyjadřovat se k dění v naší zemi, ale udělám výjimku.

Je k smíchu, když mladí, kteří se narodili po listopadu 1989, protestují proti údajné bagatelizaci 17.listopadu. Kdo z nich tam tehdy byl?? Tehdy to byla ještě batolata s dudlíkem, a přesto dnes vědí všechno nejlépe!!

Ostatně původ tohoto svátku je v roce 1939, kdy bylo nacisty popraveno devět studentů vysokých škol a okolo dvanácti stovek jich bylo odvlečeno do koncentračního tábora. To je skutečný význam 17. listopadu!!

Jen to bylo pravdoláskaři dobře zmanipulováno a do událostí byli vtaženi zejména nevědomí indoktrinovaní studenti, kteří opravdu nevěděli, o čem to hulákají, a nevědí to bohužel dodnes.

Je k pláči, když lidé protestují proti jadrným slovům našeho prezidenta, ale vůbec jim nevadí, že tyto PUSSY, tyto ruské coury, veřejně vystupují při gruppen sexu, hanobí kostely, na břicha si malují hákové kříže s orlicí, hajlují, cpou si do přirození kuřata atd. Tohle moralistům nesmrdí?

Sprostý není ten, kdo pojmenuje neřest, ale ten, kdo toto zlo koná. Zkrátka a dobře, chudáci, kteří marně volili ztrouchnivělého Huhlu Švarcemburka, budou proti Zemanovi protestovat, ať udělá nebo neudělá cokoliv.

Je to dnes hodně divná doba. Naši "ochránci svobody a lidských práv" nám na křídlech svobody přinášejí neřest a zvrhlost, podlost, lež, války, agresi, násilí, loupeže, genocidu a nepřetržité vymývání mozků.

Osobně si mozek vypláchnout nenechám a vidím to tak, že kavárenská lůza, zaprodanci a sebranka první třídy se semkla, a z posledních sil chcípající kobyly předvádí své ubohosti! Snaží se zmást národ, stejně jako před pětadvaceti lety.

Tento den byl začátkem konce - vjezdem do tunelu, na jehož konci není vidět ani světýlko naděje na lepší život. Jaký lepší život, ptají se určitě ti, kteří jsou zastánci současného bordelu pod krycím jménem demokracie?!

Současný prohnilý a rozkradený stát a jeho zřízení je úrodnou půdou pro zloděje, lháře, zaprodance a podvodníky! Tohle nám přinesl před 25 lety 17. listopad a tohle dnes někteří blbci ještě oslavují.

Oslavovat tak můžeme snad jen svou vlastní bezmocnost. Je smutné, že mnoho lidí se nechá zblbnout propagandou a pak mávají červenými kartami, které jim jsou rozdány stejně jako komunistická mávátka, ale nevadí jim nezaměstnanost, zavřené továrny, žebráci, bezdomovci, opakované amnestie všemožných grázlů a tunelářů a "elitou" rozkradená republika.

Kdyby raději ukázali červené karty všem, co devastují a dehonestují tuto zem od roku 1990! Ještě chvíli mávejte a život pak zamává s vašimi dětmi.

PS: To, co předváděli tito lidé při odhalování pamětní desky za účasti dalších čtyřech evropských prezidentů, mě ještě pevněji utvrzuje v tom, co jsem tady napsal. Doslova se stydím za tyto pomatence. Tito ubožáci chtějí kritizovat prezidenta, který se jako jediný evropský politik nebál několikrát pojmenovat největší zlo současné doby.

Nakonec to, co řekl pan Zeman, řekl podle mého velmi mírně - skutečnost je však mnohem, mnohem horší! Pro naše mystifikátorské slouhy, pochází-li hovno od zaprodaného aristokrata, má noblesu s vůní rozkvetlých alpských luk.

 

Robert Roberts