Pudr Marek Benda - Motto: „Podobným darmošlapům se běžně říká „zmrd“ !

07.07.2013 00:07

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Zejména politici ODS a TOP 09  označují majetková přiznání za buzeraci lidí, která stejně ke snížení daňových úniků nepřispěje. „Nikdy bychom nemohli žádné majetkové přiznání podpořit, pokládáme to za čistou hru na závist,“ řekl Právu šéf klubu ODS Marek Benda.

Podle něj je to jen „předkrok“ k zavedení „drastických“ majetkových daní. Benda je přesvědčen, že všichni lumpové majetková přiznání obejdou, prý není nic jednoduššího. „To je opatření, které se tváří, jako že něco řeší, ale buzeruje jenom slušné lidi. A já mám opatření, která buzerují slušné lidi a nic neřeší, plné zuby,“ uvedl šéf klubu ODS.

 

Prosím Vás pošlete už konečně toho vzdělance  z plzeňské fakulty někam na veřejně prospěšné práce. I tam by byl na ho…. vždyť neumí ani pracovat!! Ty jeho projevy se už nedají ani poslouchat ani číst!! Je to člověk s  IQ ledvinového kamene!! A takových umělců je ve vládě, Parlamentu, Senátu dost. Podle toho také vypadá současná politika !!!

 

 

Motto: „Podobným darmošlapům se běžně říká „zmrd“.

 
       Chudák Marek Benda - zaměstnanec českého národa !!


Politický matador a superpravicový deklamátor Marek Benda z ODS přiznal, že i přes vedlejší více než 250 tisícové příjmy, se musí mimo sněmovnu pořádně ohánět. Přečtěte si, co o tom říká sám Benda.:

 

"Když se podíváte na ty příjmy, tak mám čtyři děti, manželku v domácnosti a z těch zbývajících příjmů bych rodinu v tuto chvíli neuživil,“ - tvrdí Benda, kterému evidentně poslanecký plat a náhrady nestačí.

Tak se na to podívejme zblízka:

 
 Základní poslanecký plat: 56.000,- Kč
 Benda bere měsíčně jako předseda výboru 79.000,- Kč .... k tomu: 
 8.300,- měsíčně na reprezentaci a stravné 
 20.700,- měsíčně na cestovné 
 12.930,- měsíčně na administrativní a odborné práce 
 28.800,- měsíčně na pronájem poslanecké kancelář a jejího vybavení 
 35.875,- měsíčně na služby asistentů 
 7.000,- měsíčně na telefonní poplatky a připojení k internetu 
 Celkem na náhradách 113.605,- Kč měsíčně. 

 
 Takže základní plat MĚSÍČNĚ 79 tis. + 113 tis. náhrady + 30 tis.
 "bokovky" = NOSÍ DOMŮ MĚSÍČNĚ PŘES 220.000,- Kč a  - chudák  v domácnosti s rozpočtem nevyžije ....
Kromě toho jsou mu např. hrazeny výdaje na ubytování a stravování při zahraničních i tuzemských cestách. Předsedům výborů navíc náleží služební auto bez řidiče. 
NEPOLITOVALI BYSTE TAKOVÉHO CHUDÁKA ?

 

Nebylo by spravedlivější, aby funkce poslanců a senátorů byly čestné, a příjmy refundované státem, jako ze řádného zaměstnání? Ať se jim klidně proplácejí cesťáky, refundují asistenti, ale 8 300 na kravaty a žrádlo měsíčně? To se nemůže nažrat v poslanecké kantýně ze super slušného platu poslance, když tam mají slevy, jak kdysi byly v bufetech KV KSČ?

Ovšem s řádným zaměstnáním Marka Bendy by byl problém – on totiž doposud nikde jinde nepracoval, jen v PS!

Otec synáčka po maturitě přivlekl do parlamentu a celému národu je záhadou, kdo ho vůbec volí nebo kroužkuje a jak je možné, že podvodník s diplomkou může vůbec ve sněmovně přebývat. Ale asi může – protože v poslanecké sněmovně je neskutečně vysoké procento trestaných a obviněných z podvodů a zlodějen. Zkuste si někdo spočítat na vašem pracovišti, kde je pohromadě 200 zaměstnanců, kolik z nich je trestaných. U nás jsem za dva roky našel pouze dva – jeden dostal pokutu za rychlou jízdu autem a jedna kolegyně dala facku exekutorovi. A teď si zkuste spočítat všechny kauzy v PS a vládě.

Jsme prťavá země, pracující, rodiny s dětmi a důchodci mají utaženou finanční uzdu kolem krku na doraz. A my uživíme senát i PS s takovými darmošlapy a vyžírky, jakým je Marek Benda.

 

Naši potomci si jednou budou klást otázku: Co jste proti tomu udělali????

A my jim odpovíme už dnes:

Nic – protože proti tomu se dá udělat pouze jedno, a to s českým národem nejde.