Migrantes ante portas

15.09.2015 07:09

Migrantes ante portas

Vladimír Stwora (14.9.2015)
 

Za článkem Objevují se spekulace, že USA financují africké dobývání bílé Evropy se dnes objevil výstižný komentář podepsaný přezdívkou Lapsus, který v podstatě v několika stručných větách shrnuje nebezpečí, kterému čelíme my jako národ. Považuji ten text za dostatečně varovný, abych jej zde znovu ocitoval jako samostatný článek.

Dnes (14.9.2015) jsem si dal tu práci a shlédnul zpravodajství TV stanic české ČT24, slovenské TA3, německé ZDF a rakouské ORF. Docela fičák...

Nejde o ty davy valících se nelegálních migrantů (mezi nimiž bude něurekom bojovníků ISIS a tedy budoucích teroristů a našich katů), to už vidíme v TV několik týdnů. Ale co je neuvěřtelné? Že tetka Merkel nejdříve v masmédiích vykřikovala,že v Říši přijmou a vítají jakékoliv množství "refugees" a najednou Germánům došlo, že to nezvládají, logisticky a brzy již finančně a tak spolkový ministr vnitra dává na vědomost, že Říše zavádí kontrolu na státní hranici. Obdobně na ORF mluvil i rakouský ministr vnitra.

Jak to chápu já? Je to první krok k budoucímu uzavření hranic a přehrání problémů,kterou nejen EU, ale zejména Německo pomohlo vyvolat, na bedra ostatních zemí. Zatím se sice blábolí o solidaritě zemí EU a povinných kvótách, ale to je jen mlžení. Nikdo tady tuhle vlnu (statisíce, brzy milióny) migrantů ve skutečnosti nechce. A protože "silnější pes mrdá", Ŕíše, Rakousko, pak asi Británie úplně uzavřou hranice a vše budeme muset řešit MY.

Ano, MY, tím myslím např.Česko, Slovensko, Maďarsko. Poláci si na hlavu srát nenechají, to je myslím zřetelné - to jsou patrioti, nebojí se bránit svoji zemi (což je jasné každému,kdo něco ví o historii Polska, včetně roku 1939, nebo 1981).

Tudíž to, co nyní řeší v Reichu, budeme zanedlouho řešit u nás. Ač nejsme tak štědří, jako v Říši, pro migranty je stále lepší pobyt u nás než někde v Eritreji, Lybii, Ghaně či Afghanistánu. A až jich bude dost, zařídí se podle toho. My se pak staneme obětí násilí, budeme cizinci ve vlastní zemi a jednou snad i otroky bez jakýchkoliv práv.

Že se to nemůže stát? Ale může a dříve,než si umíme představit. Vybavme si, jak rychle a nečekaně akceleroval problém s uprchlíky. Ještě před půlrokem byl klid a najednou se děje tohle. Na co máme čekat? Až bude naše země v plamenech?

Lapsus