A tak to chodí - vodí v topce

05.09.2013 23:04
 
 
 
 
 
Jaké má Karel Schwarzenberg ( kamarád Kalouska ) rodinné vazby na nacisty., Martan, 5. 9. 2013 17:45:58
Rodiče Karla Schwarzenberga (*1937) měli svatbu 30.06.1934 v Praze v kostele sv. Mikuláše. Novomanželé byli: KARL Friedrich Maria Joseph Johann von Nepomuk Cyrill Method kníže ze Schwarzenbergu (Čimelice 05.07.1911 - Wien 09.04.1986) a Antonie Leontine Amelie Marie princezna z Fürstenbergu (Brusel 12.01.1905 - Wien 24.12.1988). Svědky ze strany ženicha byli Ludvík II. kníže Monacký a Maximilian Egon kníže z Fürstenbergu (Lány 13.10.1863 - Heiligenberg 11.08.1941), člen NSDAP a SA od roku 1933, od roku 1938 SA-Standartenführer. Jeho fotografie k jeho sedmdesátinám (13.10.1933) v uniformě s hákovým křížem na rukávové pásce z roku 1933 se nachází v SOA Litoměřice. V listopadu 1933, po setkání s Hitlerem, byl velmi nadšený.
 
 
snad Šláfen prozradí, co slíbil bábě Rohanové, že se stane, až budeme hladovět ,
Setkání šlechtičny se Schwarzenbergem na Hradě Rozhovor se měl odehrát na Pražském hradě v pracovně Havlova kancléře Schwarzenberga. Dnešní předseda TOP 09 tehdy rozmlouval s Margueritte, princeznou z Rohanu, hraběnkou Kottulinsky, dcerou Alaina von Rohana, který byl do roku 1945 vlastníkem zámku v Sychrově. „Několik dní po 17. listopadu 1989 mi večer telefonovala paní Margueritte Rohanová - Kottulinsky, že s napětím a radostí sleduje události u nás v ČSFR, a že do konce roku 1989 určitě opět přijede na Sychrov. To se také v prosinci 1989 stalo. Byla velmi spokojená s vývojem událostí u nás a informovala mě, že vede jednání s vysokými představiteli Nadace Jean Paul Getty Jr. v USA, s nimiž je předjednána pomoc financování obnovy hradů a zámků v ČR za této nové situace. Vyslovila přání, že by o tom ráda osobně informovala pana Václava Havla,“ popisuje Polanský, co stojí v jí psaném dokumentu, který redakci poskytl. Ten dále zmiňuje, že přes svého příbuzného, který byl blízkým spolupracovníkem prezidenta Havla v Občanském fóru, se mu nakonec společné setkání podařilo předběžně domluvit. První setkání nebylo přímo s Havlem, ale právě s tehdejším kancléřem Schwarzenbergem. Setkání, kterého se Polanský jako třetí osoba zúčastnil, prý proběhlo v přátelské atmosféře a jeho předmětem mělo být právě předjednání finanční pomoci od zmíněné americké nadace pro české památky.
 
 

Je veřejným tajemstvím, že,

noblesnímu knížeti vyrabí zakázkové pleny z ručního papíru ve Velkých Losinách podle US licence. Jsou opatřeny emblémem rodu a vodoznakem proti záměně, jsou samozhášecí, takže noblesní kníže může po přebalení bafat dýmku, aniž by hrozilo při náhlém návalu spánku zažhnutí a ohoření kolem pasu a po použití je lze používat jako chladivé obklady na noc. Jak to dopadá, když se takhle naloží větší vrstva a aplikuje se to na noblesní knížecí tvář příliš často, vidíte na úvodní fotce. Pleny vyvinula NASA pro dlouhodobý pobyt šimpanzích samců v kosmu a tudíž specifickou vlastností plen je jejich absorbční kapacita, která je nejméně o 110 - 130 % vyšší než u běžných značek (video ke stažení u výrobce). Díky těmto úžasným vlastnostem zvládne noblesní kníže i 16 hodinové zasedání ve sněmovně (obstrukce), aniž by musela zasahovat úklidová četa. Z tiskové zprávy výrobce (V.Losiny) také plyne, že na žádost knížecí stolice (nezaměňovat), jsou pleny dodávány v kolekci 12 základních vůní, čímž je ještě pocit bezpečí a noblesy knížecího uživatele extendován. Nejnoblesnější zážitek pak nabízí kompozice, kterou dodal Channel. Setkání s takovou plenou je neopakovatelný zážitek. Vzorek plen původně dostal noblesní kníže od D. Rockefellera na toaletách jako dárek při zasedání skupiny Bilderberg. Rockefellerovi se nelíbilo, že noblesní kníže okatě používá listy Sudetendeutsche Zeitung.